Ryttergymnastik og Horsejogging

Ryttergymnastik der forbedrer din ridning. Horsejogging og yoga til hest.

siddeøvelser
Rytterens smidighed, kropskontrol og balance, har afgørende betydning for hestens stress niveau, og på, hvor let hesten har ved at udfører opgaverne. Men også for hestens glæde og motivation ved træningen. Resultatorienteret ryttere kan profiterer stort af målrettet arbejde med sig selv og sit sæde.
Målrettet gymnastik og yoga giver sundhed og et godt helbred samt mindfullness for både dig og din hest.

Rytterens måde at bruge sin krop på, har afgørende betydning for samarbejdet med hesten. Urolige eller stivnede hænder, ryg eller ben modarbejder din succes.

Hestens sind er meget afhængig af god balance. En hest ude af balance har tendens til at blive nervøs, stresset, urolig eller lukke sig inde – blive tillært hjælpeløs.

I hvilken retning rytteren sætter sig i sadlen, og i hvor høj grad rytteren slapper af og kan arbejde uafhængig i bækken, ryg, mave, nakke, arme, hænder, ryg og ben, har utrolig stor betydning for, hvor let det er at ride en hest…. eller hvor sjovt det er. Prøv en time i Horsejogging ved at booke en time i rytterens brug af sæde og hjælpere. Det er en oplevelse.

Ved disse øvelser til hest, bliver man ført ind i en tilstand, hvor man begynder at arbejde med sig selv på et højere plan. Dette kan man tage videre i sin ridning, så en alm. træningsdag, kan blive til en yoga time, hvor både krop og sjæl får fornyet energi. En super følelse af samspillet mellem hest og rytter opstår.

Derfor er undervisningen i netop disse emner en del af den daglige undervisning på HW Hestecenter. Vi holder kurser på HW Hestecenter målrettet rytteren. Hold øje med vores arrangementer, eller bestil undervisning af dig på din egen eller en af vores heste. Pris Info

Ryttergymnastik og yoga

I vores ugentlige ryttergymnastik  og yoga for rytteren i sommerhalvåret, kan du forbedre både dit helbred og din ridning. Vi laver øvelser du nemt kan fortage dig inden ridning eller hjemme. Du lærer også ved ryttergymnastikken, hvordan du skal bruge din krop når du rider specifikke øvelser eller gangarter.
Ryttergymnastik og yoga foregår i ridehallen på HW Hestecenter. Det eneste du har brug for er behageligt tøj og sko du kan bevæge dig i.
Pris 200 kr. pr. måned, eller 70 kr. for en enkelt gang.

Under arrangementer kan du finde vores trænings tilbud. Du kan også vælge at booke en time for dig selv.

Tilmelding på mail hw@heikewilde.dk eller på HW Hestecentrets telefon 81 75 16 61