Rideundervisning eller part på uddannede elevheste

Rideundervisning på vores heste generelt eller i et specifikt emne.
Du kan også komme godt og sikkert igang med ridning på vores godt uddannede elevheste.

På HW Hestecenter kan du få undervisning i et bestemt emne, eller få en god start med heste. Det er nemmere at blive en dygtig rytter ved hjælp af undervisning på en uddannet hest, så ikke begge parter søger målet i det uvisse. Med en klar forståelse af vejen til målet kan du bedre få en god oplevelse med din egen hest når du er klar. Du kan også booke undervisning i rytterens sæde eller i longering og horsemanships metoden Wilde horse communikation

Synes du der er for langt til HW-Hestecenter, men vil gerne lære noget af det vi kan tilbyde? Så kan undervisning på vores uddannede elevheste være løsningen. Også for dig der har trailerlæsnings problemer kan det være givende måde at komme videre på selv om din egen hest ikke kan komme med i byen.

Book timer direkte på 81751661 eller på mail hw@heikewilde.dk

Pris info

Få en part på hest eller ponypart inkl rideundervisning.

vandleg-sep2013Vil du gerne have glæden af at “have hest”, men ikke usikkerheden omkring udgifter og den meget tid der skal til? Så er en part på en af vores velfungerende heste eller ponyer måske lige noget for dig.
Vi sørger for alle “de sure og tiltider dyre pligter” som en god smed, sadel og udstyr, optimalt fodring, tandpleje, ormetjek + behandlinger, vaccinationer samt ind-og udlukning og udmugning, og så du får i tilgift minimum 2 undervisningstimer om måneden.
HW Hestecenter ligger tæt ved stranden, vi har ridehal og mange faglige og sociale aktiviteter.

Hestepart

Når du lejer en hestepart, har du en bestemt hest 3-4 dage om ugen inkl. 2 undervisningstimer om måneden, plus 2 gange ekstra undervisning den første uge for blot 2800 kr. Bortset fra juleugen, påskeugen og 2 sommeruger.
Du står primært for hesten grooming og dermed også hovpleje. Du står også primært for vedligehold af udstyr og vask af underlag. Hvis du har lyst, kan du vælge at hjælpe lidt til i stalden, men er ikke forpligtiget til det. Vi sørger for alt andet i det daglige, så er du syg eller på ferie passer vi hesten. Vi ser frem til at du kommer til de få arbejdsdage vi har på gåden

Ponypart

Når du lejer en ponypart, har du en bestemt pony 3-4 dage om ugen inkl. undervisning hver uge på børnehold med 2-3 børn/unge, plus 2 gange ekstra undervisning den første uge for blot 2500 kr. Bortset fra juleugen, påskeugen og 2 sommeruger.
Du skal sørge at strigle hesten godt, ordne hale og man og pleje dens hove. Du sørger også for at rense og pleje sadel og hovedtøj, rengøre strigler og vaske underlag. Hvis du har lyst, kan du vælge at hjælpe lidt til i stalden, men er ikke forpligtiget til det. Vi sørger for alt andet i det daglige, så er du syg ellerpå ferie passer vi hesten.Vi ser frem til at du kommer til de få arbejdsdage vi har på gåden

Undervisning af børn og unge

Får at kunne deltage på vores minihold skal de unge ryttere kunne styre og stoppe en hest selv. Vi tilbyder enetimer indtil de kan det og selv kan klargøre hesten. Af sikkerhedsmæssige årsager går vi ikke på kompromis med godt uddannet undervisere eller godt uddannede heste og udstyr.

Vi vægter:

  • IMG_1163Kvalitet i undervisning – en dygtig voksen til at hjælpe.
  • Vi går højt op i børnenes sikkerhed i forhold til de heste og de undervisningsmetoder vi bruger.
  • Hold på max 2-4 elever. De starter med enetime til de kan styre hesten selv.
  • De lærer vores horsemanship, som øger sikkerhed og glæde i omgangen med hesten.
    De lære at ride med respekt for hesten. Hvor det er kommunikation og forståelse er er centrum. På denne måde bliver det en sund hobby eller sport for både krop og sind.
  • Måden der trænes på har givet mange usikre unge mere selvtillid og glæde.
  • I lærer andre ting om hesten, som noget om dens tænder, hove, sadler, pasning og pleje.

Pris info